fbpx
BANCA

Proiectul de faţă a fost realizat cu specificaţii clare venite din partea clientului: dimensiuni, materiale, design şi culori. Inspirat dintr-un model găsit pe internet, clientul a dorit să mobileze incinta unei baze sportive, încât obiectul să deservească evenimentelor sportive. Banca poate fi folosită şi pe post de mobilier urban sau utilizată în privat. 

Materialele folosite sunt tabla de oţel de 6mm grosime pentru picioare şi lemn de stejar pentru şezut. Tabla a fost debitată la laser şi îndoită la abkant, apoi vopsită cu RAL 9006. Pentru partea de şezut stejarul a fost dimensionat la 80x40x1600mm şi tratat cu un amestec de ulei şi ceară natural, special conceput pentru utilizarea la exterior.

BANCA

Disponibilitate: pe comandă

Preț: 250 EURO/ buc

Lemn: Stejar

Picioare: Oţel

Dimensiuni: 160x35x42cm

Greutate estimată: 40 kilograme.

Dacă eşti din Timişoara ne face mare plăcere să o aducem chiar noi la tine acasă iar dacă vrei să ne vizitezi, poţi ridica produsul de la noi de la atelier.

Dacă eşti din alt oraş, produsul va ajunge la tine prin curier.

Radu Piloca 0724520221

Dragos Jivan 0755272397

Scrie-ne pe formularul din site sau un mesaj pe Facebook/ Instagram

Cash dacă ne întâlnim, ramburs dacă va ajunge curierul la tine.

BANKA se poate executa din diferite esențe de lemn iar suporții din metal care țin loc de picioare pot fi vopsiți cu coduri de culoare din paletarul RAL.

Ai o întrebare?
Produse similare