fbpx
TABURETUL DERANJ

Un nou proiect care s-a conturat direct în atelier, căutând după piese care pot fi salvate si puse în valoare. Proiectul în sine era de ceva vreme pe listă, însă nu știam cu siguranță ce nouă funcțiune ar putea primi componentele care alcătuiesc taburetul. Piesa brută de la care am plecat este cadrul unui vechi abricht, meșterit chiar de tâmplarul care l-a și folosit. Mai specific, am preluat elementele de susținere ale meselor pe care se îndreaptă lemnul. Piesa de mobilier care a luat naștere din acestea este compusă din mai multe volume independente, prinse între ele cu șuruburi cu cap hexagonal și piuliță sau tijă filetată. Majoritatea suprafețelor sunt “deranjate” de șanfrenurile executate pentru a îngropa capurile șuruburilor. Lemnul de tei l-am curățat de praf și de vopseaua veche, care pe alocuri incă rezistă și am accentuat patru fețe cu tablă de cupru.

TABURETUL DERANJ

Disponibilitate: UNICAT

Preț: 150 EURO

Lemn: Tei invechit/ refolosit

Picioare: Lemn

Dimensiuni aproximative: 40 x 35 cm

Greutate estimată: 10 kilograme.

Dacă eşti din Timişoara ne face mare plăcere să o aducem chiar noi la tine acasă iar dacă vrei să ne vizitezi, poţi ridica produsul de la noi de la atelier.

Dacă eşti din alt oraş, produsul va ajunge la tine prin curier.

Radu Piloca 0724520221

Dragos Jivan 0755272397

Scrie-ne pe formularul din site sau un mesaj pe Facebook/ Instagram

Cash dacă ne întâlnim, ramburs dacă va ajunge curierul la tine.

DERANJ se integrează foarte bine într-un decor industrial, dar chiar și intr-unul modern pe post de element de contrast.

Ai o întrebare?
Produse similare