fbpx
ECLECTICO

ECLECTICO – Coffee table.

Măsuţa de cafea ECLECTICO a aparut din dorinţa de a face un cadou, de a da mai departe din bucuria pe care noi am avut-o atunci cand am primit lemnul de Tisa. Picioarele curbate au fost recuperate dintr-un vechi atelier de tâmplarie, doar partea metalică a fost confecţionată de la zero. ECLECTICO este un produs cu adevarat unicat, noi credem cu tărie că nu îl mai putem reproduce.

În procesul de producţie am folosit, pentru blat, lemn de Tisa pe care l-am tăiat la grosimea de 30mm, l-am încleiat din mai multe bucăţi, esenţa nefiind una de dimensiuni generoase. Ca şi tratament am aplicat Decking Oil iar golurile au fost umplute cu raşină epoxidică pigmentată cu colorant negru. Pe partea de suport sau picioare lemnul curb a fost asamblat la forma lui originală, tratându-l doar cu ulei danez. Terminatiile metalice au fost şi ele vopsite cu negru.

ECLECTICO

Disponibilitate: UNICAT

Lemn: Tisa

Picioare: Stejar/ Otel

Dimensiuni: 60x40x40cm

Greutate estimată de: 15 kilograme.

  • Garajul Galben este atent la selecționarea lemnului. Ştim cât de important e ca el să provină din surse sigure, să fie calitativ şi să işi spună povestea. Lemnul e un material organic pe care natura îl îngrijeşte ani mulţi, uneori sute pentru ca el să prindă formă. Lemnul trebuie respectat şi ascultat.
Ai o întrebare?
Produse similare