fbpx
MEDUZA

Cum am facut site-ul şi am început să urcăm portofoliul, am început să denumim produsele, să le punem pe categorii, să încercăm să formăm colecţii. După ce am făcut noptiera şi am prezentat-o într-un tărg de design, încă nu ştiam cum să o denumim. Aşa că ne-am întrebat a ce seamănă. Albul corpului şi liniile picioarelor ne-au dus gândul la o meduză. Prima noastră noptieră iar numele ei este MEDUZA.

MEDUZA

Disponibilitate: pe comandă

Preț: 130 EURO

Cutie: MDF vopsit 

Picioare: Oţel

Dimensiuni: 45x30x30cm.

Greutate estimată: 8 kilograme.

Dacă eşti din Timişoara ne face mare plăcere să o aducem chiar noi la tine acasă iar dacă vrei să ne vizitezi, poţi ridica produsul de la noi de la atelier.

Dacă eşti din alt oraş, produsul va ajunge la tine prin curier.

Radu Piloca 0724520221

Dragos Jivan 0755272397

Scrie-ne pe formularul din site sau un mesaj pe Facebook/ Instagram

Cash dacă ne întâlnim, ramburs dacă va ajunge curierul la tine.

Obiectul care deserveşte zona de dormitor, este confecţionat din MDF şi Oţel. Mai precis partea superioară a corpului este făcută din MDF, frezat dupa un şablon, lipit în presă, şlefuit şi vopsit. Iar partea care suţine aceasta”cutie” fără două feţe – picioarele de tip hair pin – sunt confecţionate din oţel. Bara trasă rotundă, îndoită pe formă şi apoi sudată a fost în final vopsită cu o culoare care imită cuprul. Noptiera se poate reproduce în diferite combinaţii de culori.

Ai o întrebare?
Produse similare

PĂTRĂȚICA

SMUK

MUZIKIA