fbpx
PULT BAR

Această servantă este fabricată din lemn de stejar, atent selecţionat, uscat în uscător şi oţel pentru partea de picior. Volumul general, partea de lemn, este confecţionată din câte 3 scânduri lipite în presă. Fiecare piesă de lemn, din cele trei, este asamblată la rândul ei din trei scânduri. Susţinerea se face într-o parte pe un picior de lemn iar în cealaltă parte, pe un picior metalic fabricat din oţel. Ne mândrim şi de acesta din urmă pentru că este facut de la 0, la noi în atelier. Debitare, sudare, finisare şi vopsire.

PULT BAR

Disponibilitate: pe comandă

Preț: 2800 LEI

Lemn: Stejar

Picior: Oţel

Dimensiuni: 110x40x180cm

Greutate: 40Kg

Dacă eşti din Timişoara ne face mare plăcere să o aducem chiar noi la tine acasă iar daca vrei să ne vizitezi, poţi ridica produsul de la noi de la atelier.

Dacă eşti din alt oraş, produsul va ajunge la tine prin curier.

Radu Piloca 0724520221

Dragos Jivan 0755272397

Scrie-ne pe formularul din site sau un mesaj pe Facebook/ Instagram

Cash dacă ne întâlnim, ramburs dacă va ajunge curierul la tine.

Această piesă este potrivită pentru un living, pusă cu partea lungă la un perete, iar în jurul ei să fie lăsat puţin mai mult spaţiu. Lăsând-o liberă se vor accentua detaliile, construcţia şi decorul aranjat ulterior. În acelaşi timp servanta sau pultul de bar se poate pune şi într-o zonă de dining cu partea scurtă la perete, şi în jurul ei 3 – 4 scaune înalte. Acest lucru ar ajuta la servirea unor băuturi aromate la o poveste cu substrat, sau mai bine spus, la amestecarea unor esenţe fine de lemn cu preparatele făcute în casă.

Ai o întrebare?
Produse similare