fbpx
TABURETUL ȚESUT

Piesa din imagini a venit ca un omagiu tradiţiei. Este confecţionată din lemn vechi, recuperat de la un război de ţesut, stricat. Ne-am gândit că ar fi păcat să i se piardă urma şi că ar fi bine să rămână ceva în urmă, să amintească de el – Picioarele de lemn.

Pentru partea de picioare am folosit lemnul aşa cum l-am găsit, pe alocuri putrezit, pe alocuri mâncat de carii. L-am curăţat cât am putut de bine şi l-am acoperit cu două straturi de ulei natural. Parcă a reînviat la culoare. Aceste două picioare sunt făcute la rândul lor din două bucăţi de lemn, lipite în presă. Ca să le ţinem împreună şi să formăm un singur volum, am fabricat o “ţesătură” metalică din bară rotundă şi două cadre din platband. Am vrut să mergem în continuare pe ideea de război de ţesut şi considerăm că aşa am stilizat cel mai bine ţesătura. Ca şi cromatică pentru partea metalică, am folosit o vopsea care imită bronzul.

TABURETUL ȚESUT

Disponibilitate: UNICAT

Preț: 150 EURO

Lemn: Stejar

Confecţie: Oţel

Dimensiuni aproximative: 40x30x40cm

Greutate estimată: 10 kilograme.

Dacă eşti din Timişoara ne face mare plăcere să o aducem chiar noi la tine acasă iar dacă vrei să ne vizitezi, poţi ridica produsul de la noi de la atelier.

Dacă eşti din alt oraş, produsul va ajunge la tine prin curier.

Radu Piloca 0724520221

Dragos Jivan 0755272397

Scrie-ne pe formularul din site sau un mesaj pe Facebook/ Instagram

Cash dacă ne întâlnim, ramburs dacă va ajunge curierul la tine.

Taburetul este o fuziune între tradiţional şi modern, o împletire între lemnul moale, bătrân şi oţelul dur din zilele noastre. O ţesătură între vechi şi nou, arhaic şi tehnologic. O piesă pe care o poţi pune mai degrabă la loc de cinste şi să te aşezi pe ea când vrei să iţi aduci aminte de folclor, de mersul desculţ prin iarbă sau de praful de pe uliţa de la ţară, din satul bunicilor.

Ai o întrebare?
Produse similare