fbpx
VERTICAL 3

VERTICAL3 este un suport pentru sticle de vin. Se pot expune, pe verticală, câte 3 sticle de vin. Alb, roşu şi roze sau, de ce nu, trei ani diferiţi din acelaşi soi. 

Suportul este confecţionat din lemn de stejar, recuperat din vechi butoatie de vin. Cele două părţi de lemn sunt alăturate şi ţinute împreună prin patru piese metalice.

VERTICAL 3

Disponibilitate: pe comandă

Preț: 40 EURO

Dacă eşti din Timişoara ne face mare plăcere să o aducem chiar noi la tine acasă iar daca vrei să ne vizitezi, poţi ridica produsul de la noi de la atelier.

Dacă eşti din alt oraş, produsul va ajunge la tine prin curier.

Radu Piloca 0724520221

Dragos Jivan 0755272397

Scrie-ne pe formularul din site sau un mesaj pe Facebook/ Instagram

Cash dacă ne întâlnim, ramburs dacă va ajunge curierul la tine.

  • Garajul Galben este atent la selecționarea lemnului. Ştim cât de important e ca el să provină din surse sigure, să fie calitativ şi să işi spună povestea. Lemnul e un material organic pe care natura îl îngrijeşte ani mulţi, uneori sute pentru ca el să prindă formă. Lemnul trebuie respectat şi ascultat.
  • Acest suport pentru sticle de vin a fost realizat prin recuperarea materiei unui capac de butoi, din lemn de stejar ce nu mai putea fi folosit şi transformarea lui a venit natural. E păstrat în aceeaşi lume a vinului.
  • Forma, culoarea, textura, precum și mirosul acestui suport, te provoacă să faci vizibile sticlele cu vin, iar urmele lăsate de cuie și tanin îi impregnează poveste și rafinament.
Ai o întrebare?
Produse similare