fbpx
L I A

LIA – masuţa de cafea cu îmbinări tradiționale.

Ne-am bucurat foarte mult când am primit această temă. Este un obiect special realizat din lemn de nuc și stejar. În cerinţă se specifica clar că sunt excluse părtile metalice de orice fel sau îmbinările cu suruburi şi bucşe metalice. Aşa că am acceptat provocarea şi am lucrat numai cu lemn. Într-o proporţie neglijabilă am folosit şi răşină epoxidică pigmentată în turcoaz. Tot la partea de producţie am stopat crăpăturile cu pene de lemn de fag.

Un detaliu foarte important este îmbinarea piciorului la 90 de grade. Partea de blat şi piciorul sunt din aceeaşi bucată de lemn.

Proiectul poate fi reprodus cu aceleași detalii de îmbinări însă forma finală va fi dată de bucata de lemn aleasă.

MĂSUȚA LIA

Disponibilitate: pe comandă

Preț: 500 EURO

Lemn: Nuc

Dimensiuni generale: 120x38x45cm

Greutate estimată de: 30 kilograme.

Dacă eşti din Timişoara ne face mare plăcere să o aducem chiar noi la tine acasă iar daca vrei să ne vizitezi, poţi ridica produsul de la noi de la atelier.

Dacă eşti din alt oraş, produsul va ajunge la tine prin curier.

Radu Piloca 0724520221

Dragos Jivan 0755272397

Scrie-ne pe formularul din site sau un mesaj pe Facebook/ Instagram

Cash dacă ne întâlnim, ramburs dacă va ajunge curierul la tine.

  • Garajul Galben este atent la selecționarea lemnului. Ştim cât de important e ca el să provină din surse sigure, să fie calitativ şi să işi spună povestea. Lemnul e un material organic pe care natura îl îngrijeşte ani mulţi, uneori sute pentru ca el să prindă formă. Lemnul trebuie respectat şi ascultat.
Ai o întrebare?
Produse similare