fbpx
R E D

RED

Produsul care a facut boom în mintea noastră. Produsul care a produs schimbarea, produsul care, probabil, menţine flacara aprinsă.

Designat de Pataki Farkas, manufacturat de Garajul Galben. Iniţial volumetria nu a fost gândită pentru tehnica riflajului, acest fapt s-a adaptat în timpul procesului de fabricare, având la bază taburetul RADOO. Mai bine spus am folosit aceleaşi materiale şi aceaşi tehnică. 

RED este o măsuţă de cafea cu poliţă care deserveşte depozitării diferitelor obiecte. Este confecţionată din lemn de răşionase încleiat în presă, diferenţa o face tratarea cu baiţ colorat. În ceea ce priveşte culoarea, noi credem că cerinţa clientului s-a potrivit perfect cu dorinţa noastră de afirmare, pănă la urmă roşu este o culoare aparte pentru mobilă şi este destul de îndrăzneaţă. Toată volumetria de lemn stă sprijinită pe 4 picioare de tip hair pin, confecţionate din oţel. Picioarele sunt vopsite în negru.

 

MĂSUȚA RED

Disponibilitate: pe comandă

Preț: 200 EURO

Lemn: Răsinoase

Picioare: Oţel

Dimensiuni: 120x50x50cm

Greutate estimată: 20 kilograme.

Dacă esti din Timişoara ne face mare plăcere să o aducem chiar noi la tine acasă iar daca vrei să ne vizitezi, poţi ridica produsul de la noi de la atelier.

Dacă eşti din alt oraş, produsul vă ajunge la tine prin curier.

Radu Piloca 0724520221

Dragos Jivan 0755272397

Scrie-ne pe formularul din site sau un mesaj pe Facebook/ Instagram

Cash dacă ne întâlnim, ramburs dacă va ajunge curierul la tine.

  • Garajul Galben este atent la selecționarea lemnului. Ştim cât de important e ca el să provină din surse sigure, să fie calitativ şi să işi spună povestea. Lemnul e un material organic pe care natura îl îngrijeşte ani mulţi, uneori sute pentru ca el să prindă formă. Lemnul trebuie respectat şi ascultat.
Ai o întrebare?
Produse similare