fbpx
SUPORT CLASIC

În imaginile alăturate vă prezentăm un suport de vin de la care am început designarea tuturor suporţilor din colecţia noastră. Este un produs unicat şi , deja, îl putem numi stramoşul modelelor de suporţi de vin.

Este confecţionat din lemn de stejar cu urme de la trecerea timpului şi urme care arată că lemnul a fost recuperat din vechi doage de butoi.

SUPORT CLASIC

Disponibilitate: UNICAT

  • Garajul Galben este atent la selecționarea lemnului. Ştim cât de important e ca el să provină din surse sigure, să fie calitativ şi să işi spună povestea. Lemnul e un material organic pe care natura îl îngrijeşte ani mulţi, uneori sute pentru ca el să prindă formă. Lemnul trebuie respectat şi ascultat.
  • Acest suport pentru sticle de vin a fost realizat prin recuperarea materiei unui capac de butoi, din lemn de stejar ce nu mai putea fi folosit şi transformarea lui a venit natural. E păstrat în aceeaşi lume a vinului.
  • Forma, culoarea, textura, precum și mirosul acestui suport, te provoacă să faci vizibile sticlele cu vin, iar urmele lăsate de cuie și tanin îi impregnează poveste și rafinament.
Ai o întrebare?
Produse similare